UA-93004597-2
Mobirise

Az Interim Menedzsement szolgáltatás működése

Ön meghatározza, milyen pozícióban, milyen tapasztalatokkal és kompetenciákkal rendelkező vezetőre van szüksége. Mi bemutatjuk a lehetséges Interim Menedzsereket, Ön választja ki az Önnek leginkább megfelelő Interim Menedzsert.

Az Interim Menedzsment szolgáltatás működése formailag leginkább egy szolgáltatási szerződéshez hasonlít. A szerződésben meghatározott időre vagy feladatra szerződik a Budapest Interim Management Partners Kft. és az Ön cége. Jogilag Ön tehát a Budapest Interim Management Partners Kft-vel áll szerződésben. Ettől eltérhet az az eset, amikor első számú vezetőt (ügyvezető, vezérigazgató) keres, mert a cégképviselethez és a munkáltatói jogok gyakorlásához szükség lehet az első számú vezető munkavállalói státuszára. Ebben az esetben lehetőség van természetesen arra, hogy az Interim Menedzser munkavállalóként vegyen részt a cége működésében.

Általános esetben a Budapest Interim Management Partners Kft. Interim Menedzserei között van olyan, aki rendelkezik az Ön igényeinek megfelelő tapasztalatokkal és kompetenciákkal. Ilyenkor nagyon rövid időn belül bemutatásra kerül(nek) a javasolt Inteirm Menedzser(ek) és Ön dönti el hogy kivel kíván együtt dolgozni. A szerződést követően, akár napokon belül az Interim Menedzser megkezdi a munkát.

Amennyiben Interim Menedzsereink között nincs olyan személy, aki megfelel az Ön elvárásainak, vagy éppen projekten van, úgy széles körű kapcsolatrendszerünk alapján megkeressük az Önnek megfelelő Interim Menedzser(eke)t, de természetesen a választás joga továbbra is az Öné.

cookie policy.">